dimecres, 10 de juny del 2009

VILA-REAL C.F.: DE "B" A MOLT BÉ...



El Vila-real B, després d'una brillant temporada a la Segona B dels xiquets de Juan Carlos Garrido, està a un pas de l'ascens a Segona A, és a dir, a la categoria del plata del futbol espanyol... Millor dit, a dos, ja que l'eliminatòria contra el Jaén és a doble partit: diumenge 14 de juny de 2009 (dia històric), 18.30 hores, a l'estadi El Madrigal de Vila-real on s'esperen al voltant de 10.000 aficionats i el proper cap de setmana, probablement diumenge 21, al camp del Jaén.

Els que tenim mitificats els herois del 7 de juliol del 1970 (Alapont; Debón, Alcañiz, Marçal; Eusebio, Linares; Martínez, Luiche, Palau, Causanilles i Serrano) quan aconseguiren una cosa impensable per a una ciutat de 30.000 habitants, és a dir, l'ascens a la Segona Divisió, sabem (o no!) el que açò significa: Vila-real potser, la temporada 2009-10, l'única ciutat de l'estat amb un equip a la Lliga de les Estrelles (Primera Divisió Lliga BBVA) i el filial a Segona A (Lliga Adelante)... Què fort!

Ara, això depén, com hem dit, d'aquesta darrera eliminatòria. No es pot dir blat, fins tenir-lo al sac i ben lligat, ni dir figa fins tenir-la sota la biga. Diumenge que ve, tots a l'estadi El Madrigal i molta sort!
=============================================================================

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Finalment, no podrà jugar el porter titular Juan Carlos per acumulació de targetes, però confiarem en el segon porter. Si obtenen un bon resultat a casa, el diumenge 21 a Jaén. Qui s'apunta?
Krack Jo, Veanu.

Anònim ha dit...

Ara resulta que sí, que jugarà el porter titular. Millor que millor.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes