dimecres, 24 de febrer del 2010

EL PATRIMONI DELS POLÍTICS VALENCIANS



Vaig tenir la mateixa sensació quan el govern Zapatero va decidir fer públic el patrimoni dels membres del govern de l'Estat: pobra gent, alguns tindran molt complicat arribar a final de mes!

Avui que la premsa valenciana ha publicat el patrimoni dels nostres polítics valencians he tornat a pensar el mateix: pobra gent! Però tampoc és això, perquè no val a generalitzar i hem de reconéixer que molts diputats no tenen res més que la política per anar fregint i menjant, d'altres són funcionaris en excedència i, pocs, molt pocs -segons les declaracions oficials- són el que podríem dir rics, amb iot i xalet a la costa, piscina i cotxe de luxe...

Uns diuen que van en un Micra del 98, un Ibiza /Eivissa del 96 i, fins i tot, la modesta alcaldessa de València, Rita Barberà, reconeix tenir un Lancia de fa més de vint anys. Aquestes declaracions ens porten a pensar que, una de dues, o n'hi ha molt de cotxe oficial (i mòbil, i dietes, i hotels...) o s'haurà de renovar el parc automobilístic dels nostres diputats, urgentment, per treure de la crisi el sector de l'automòbil...


El saldo dels comptes bancaris també és preocupant. S'hauria d'obrir una llibreta d'estalvi per ajudar, almenys, Francesc Camps i tots els diputats i consellers que declaren tenir menys de 3.000 euros en efectiu (2.294 euros per ser exactes, en el cas del president de la Generalitat), ara mateix.

El que no comprenem la gent del poble -fonamentalment perquè som curts i, per tant, incapaços de portar el tren de vida d'alguns dels nostres polítics amb tant poc de líquid- és el per què aquestos mals administradors del seu patrimoni han de tenir la responsabilitat de gestionar el de tots, és a dir, el patrimoni públic... Això o que, realment, també ens haurien de dir quants bitllets de 500 euros tenen amagats alguns en saquetes d'adob, per exemple, o quin és el patrimoni dels cònjuges, dels fills, dels pares, dels germans, dels sogres o dels cunyats... La resta fa olor a trampa i presa de pèl a la ciutadania.
=====================================================

1 comentari:

Anònim ha dit...

CAMPS, EL MÁS POBRE DEL CONSELL:
El más pobre del Consell. El presidente de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, cuyo sueldo anual asciende a 79.546 euros, asegura en la declaración de bienes y actividades publicada ayer por las Cortes autonómicas que es propietario junto a su esposa de un piso en Valencia con un valor catastral de 110.339 euros, que dispone de una cuenta bancaria propia con 905 euros de saldo y tiene un coche con una antigüedad de 15 años. También declara una cuenta corriente con su esposa con 2.779 euros y un plan de pensiones de 8.309 euros. Los miembros de su Gobierno, que cobran anualmente 67.764 euros, son mucho más ricos.
El País.-

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes