dilluns, 22 de febrer del 2010

Real Madrid - Vila-real, una distància abismal?



Després del repassó, del 6-2, i si lliges la premsa mesetària, sembla que la distància entre aquest Real Madrid i el Vila-real és abismal, però no. M'explique...

El Madrid ha fitxat molt, el Vila-real quasi no res. El Madrid és mediàtic i la premsa exerceix molta pressió, el Vila-real tot el contrari. El Madrid és un equip amb molt de poder físic, el Vila-real no... A Madrid s'han inventat això del Villarato i cada partit els piten penaltis a favor que no són (ahir, sense anar més lluny, dos), a Vila-real en canvi no podem inventar-nos res perquè, jugant bé o jugant malament (enguany molt malament, amb Valverde i amb Garrido), els àrbitres sempre ens assenyalen els penaltis en contra, mai a favor.

Precisament, en això dels penaltis sí que hi ha una semblança entre Real Madrid i Vila-real: els penaltis poden deixar-nos, a tots dos equips, fora d'Europa, perquè al Real Madrid no li'ls pitaran (tant rigorosos com els d'ahir? que va!) i, en canvi, al Vila-real ens seguiran pitant penaltis tan rigorosos o més. Potser, la propera ronda europea queden molt pocs equips espanyols perquè la Lliga de les Estrelles comença a ser la dels estrellats... mireu, si no, els resultats en Champions i en l'Europa League de la darrera jornada.

El Real Madrid és un equip descompensat que mai ha jugat com vol el seu entrenador (Pellegrini), el Vila-real també: al Vila-real li sobren creadors, al Madrid destructors, potser els madrilenys necessiten algun Silva, Mata o Cazorla (Xavi i Iniesta no estan en venda), però el Vila-real necessita -des de l'eixida de Josico- un Touré Yayà, un Keita, un Lass Diarrà i un Xavi Alonso... mentrestant ja poden pujar gent del B i canviar d'entrenador que no n'hi ha res a fer. El Real Madrid no pot guanyar cap títol perquè li falta creació al centre del camp, el Vila-real només pot aspirar a mantenir-se perquè al centre del camp falten jugadors ràpids de contenció que sàpien recuperar el baló quan el perdem: què fàcil ho va tenir ahir Higuaín, per exemple!

Bon partit del Real Madrid? No, més bé un desastre de Vila-real... diguen el que diguen els propagandistes blancs del Reino.
============================================

2 comentaris:

Guillem Carbonell ha dit...

Hola Toni, m'agradaria comentar-te una cosa però no trobo el teu correu, em pots contactar a guillemblog@hotmail.com? Gràcies!

Anònim ha dit...

Des d'ahir que m'ha entrat l'afició al bàsquet.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes