dijous, 10 de març del 2011

BAYER LEVERKUSEN (Aspirina), 2 - VILA-REAL (Suavina), 3


El Vila-real Club de Futbol ha celebrat el 88é aniversari amb una victòria europea per 2-3 que decanta l'eliminatòria contra el Bayer Leverkusen molt favorablement, tot tenint en compte que resten 90 minuts al Madrigal, és a dir, dins de casa, per sentenciar el passe als Quarts de Final de l'Europa League...

El partit ha servit per encarrilar molt bé l'eliminatòria, però sobre tot per al relax de certs jugadors del planter que, pot ser, estaven demanant un descans després d'una excessiva sobrecàrrega de partits a les seues espatlles. De tota manera, l'únic que quedarà per al record és el resultat ja que, malgrat la superioritat tècnica del Vila-real, les errades defensives continuen sense corregir-se i, com era d'esperar, una alineació inicial amb tants canvis també ha suposat cedir la pilota al rival. L'entrada, a la segona part de Santi Cazorla i Nilmar, ha servit per sentenciar a última hora i fer que l'Aspirina haja d'inclinar-se davant la marca farmacèutica de Vila-real, la Suavina que ha tornat a demostrar que no és un genèric, ni molt menys, sinó una marca de qualitat.



Resulta, per als que no ho conegueu, que la Suavina o ungüent de Vila-real, és una pomada creada pel vila-realenc Vicent Calduch Solsona (1870), és a dir, el pare del també farmacèutic José Calduch Almela que un 10 de març de 1923 fundava el CD Villarreal: 88 anys ens contemplen!

I el dijous que ve, per demostrar que ací no s'acaba tot, demostrarem als de la Bayer que, a més de la Suavina, també els podem oferir pastilles per a la tos, liniment, Denticina i d'altres productes de la nissaga Calduch que, després de 88 anys, han reviscolat amb la factoria dels Roig que, per cert, abraça tot el ventall productiu, des de l'energia i l'alimentació (antigament la carn i la ramaderia) fins la indústria, la ceràmica i la decoració...

L'Aspirina de Bayer ha caigut davant la Suavina de Calduch (2-3): Endavant Vila-real, seguim fent història!

1 comentari:

TONI PITARCH ha dit...

Acabe de vore la repetició dels gols i he flipat en colors de la passada en profunditat de Marchena a Rossi (que defineix de meravella) en el primer gol i de la definició de Nilmar en el tercer que és un premi a la velocitat, però també a la superclasse (li'l clava per baix de les cames)... Potser amb les emocions viscudes anit, se m'havien escapat aquests dos detalls de qualitat (el segon sí que recordava que defineix Nilmar després del passe de Cazorla).
Un partit estrany, dos gols en contra per errors propis i tres gols de bella factura a la porteria alemanya...

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes