dimecres, 6 de juliol del 2011

CALENDARI DE LA LLIGA DE FUTBOL BBVA 2011-12


Els aficionats al futbol ja coneixem el Calendari de Lliga BBVA 2011-12 (cliqueu per engrandir-lo!) i ara restem a l'expectativa de saber la data i el rival en la fase prèvia de la Champions League del Vila-real Club de Futbol. Així sabem que començarem a casa, en El Madrigal, contra l'Sporting de Gijón el proper 21 d'agost i, per tant, haurem d'avançar el retorn de les vacances o dels viatges programats -tots aquells que tinguen previst rodar món aquest estiu- o que tancarem la Lliga de Primera Divisió també a Vila-real, en aquest cas contra l'Atlètic de Madrid el segon diumenge de maig de 2012 (el dia 13, donat que l'estiu que ve hi ha Copa d'Europa de Seleccions).

Sense temps d'avaluar l'entrada en la Lliga, la segona jornada (28 d'agost) ja hi ha desplaçament proper, al Camp Nou de Barcelona, contra l'actual campió d'Espanya i d'Europa, mentre la visita a l'altre gran (sí, el Real Madrid) també es farà molt prompte, a la primera volta (el 26 d'octubre), mentre que al València no l'haurem d'esperar fins l'any que ve (8 de gener) que vindran a casa nostra al final de la primera volta, mentre que al Llevant podrem tornar-li la visita per Falles (18 de març).

El desplaçament a Sevilla, per jugar contra el Betis, també es presenta assequible per a tots aquells que tenim el privilegi de treballar i vullguem menjar-nos la mona vora el Guadalquivir, donat que s'hi jugarà, precisament, el 8 d'abril, és a dir, el dia de Pasqua. Tot és qüestió d'agafar l'agenda, anotar els desplaçaments més interessants i pregar-li a Sant Enric (Portalés?), -onomàstica del proper dimecres 13 de juliol- que remesclen una mica millor i a vore si ens toca, d'una vegada per totes, un dels desplaçaments de la rifa de Caixa Rural.


La resta, de moment, tot tranquil, els del Real Madrid beuen Cointreau i el centre de la defensa del Vila-real s'ha posat la Sabata, precisament, quan Marcos Senna ha seguit l'exemple dels regidors locals i ha acceptat rebaixar-se el jornal. Ara falta que els de Londres no se venguen contra Fran (cesc) Fàbregas i el deixen tornar a Barcelona, perquè els únics que no han deixat res ni piatí ni piamí són els del València que fitxen jugadors com si tingueren una bànkia al seu costat. Enfi, ja vindran temps millors, encara que dels futbolístics no puguem queixar-nos...

P.D.- També tenim el de Segona Divisió A, és a dir, la Lliga "Adelante" on participa el Vila-real B:

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes