diumenge, 6 de maig del 2012

COMBINATÒRIA LLIGUERA 2011-12


Després de la derrota d'anit a Mestalla, altra vegada en el temps afegit -i en van cinc, segons la premsa, cosa que suposa més d'11 punts-, els vila-realencs ens hem d'agafar a Sant Pasqual, a la sort, a les casualitats i, fins i tot, a l'estadística, és a dir, on faça falta per tal de mantenir la primera categoria del futbol espanyol.

Ja no és hora de subratllar els errors d'una nefasta planificació, d'una pitjor posada en escena, d'un esquema de joc sense continuïtat, imprecís en defensa i poc efectiu en atac, malgrat comptar amb un dels millors centres del camp de la categoria d'or del futbol (amb un quartet que ja voldrien molts equips, dirigit per l'extraordinari Marcos Senna -el jugador que ens ha donat més dies de glòria al Vila-real- i acompanyat d'altres efectius de molts quirats com ara Bruno Soriano -el d'Artana-, Rubén Gracia Cani -l'únic capaç de desdoblar en velocitat els contraris- i Borja Valero, el motor) i de dos dels millors davanters del campionat que enguany no han pogut rendir dins del terreny de joc degut a les lesions (Nilmar i Rossi)... És hora d'arrimar el muscle i tancar, d'una vegada per totes, les portes del descens.

Si donem per descomptat que són festes patronals i, per tant, toca pregar a Sant Pasqual, tenim una mica de sort i guanyem o empatem contra l'Atlètic de Madrid encara que siga per casualitat (els matalassers vindran de jugar la final de l'Europa League i, fins i tot, de celebrar que l'han aconseguida amb permís de l'Athlètic de Bielsa) el Vila-real estarà salvat i continuarà en Primera després de les 10 de la nit del primer diumenge de festes. Però si apelem a la combinatòria, les probabilitats són encara majors:

a) Els que vàreu fer -com jo- el Batxillerat de Ciències, recordareu allò de "3 elements combinats de 3 en 3 donen 27 possibilitats" (si cliqueu la il·lustració que encapçala l'article, podreu ampliar-la i observar-les a mà esquerra).
b) Dels 27 resultats possibles dels tres partits que poden condicionar la salvació del Vila-real, és a dir, Vila-real - At.Madrid, Getafe - Saragossa i Rayo Vallecano - Granada (el partit Màlaga - Sporting no ens afecta perquè l'equip de Gijón, a més de tenir el gol average en contra, ja és a 4 punts del Vila-real i, encara que pot salvar-se, seria només a costa del Rayo Vallecano que té un punt menys que nosaltres) només 2 significarien el descens del Vila-real: derrota al Madrigal amb empat del Saragossa i victòria del Rayo i, en segon lloc, derrota al Madrigal amb victòria del Saragossa i victòria del Rayo... és a dir, només el 7,40% de combinacions de resultats significarien el descens o, el que és el mateix, el Vila-real pot salvar la categoria inclús perdent i això fa pujar les possibilitats d'èxit fins el 92,59%
c) Com als sagrats manaments, aquestes 27 possibilitats es resumeixen en dos: empatar o guanyar a l'Atlètic i oblidar-nos de combinacions, perquè el Vila-real és, amb el Granada, l'únic equip que depén de sí mateix.

Ens veiem diumenge que ve al Madrigal, abans de les 20h., perquè ara sí que va de bo, o tot o res... Endavant Vila-real !!!!

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes