dimarts, 8 de maig del 2012

PROGRAMA DE FESTES DE SANT PASQUAL (Vila-real, 2012)

Dimarts 8

12.00 h A la sala d’actes de Bankia, carrer Major Sant Jaume, 56, presentación del programa oficial de festes. Patrocina la Fundació Caixa Castelló - Bancaixa i l´Il·lm. Ajuntament de Vila-real.



Dimecres 9

16.00 h Muntatge de cadafals.



Dijous 10

22.30 h Al café tertúlia L’Antic, gran final VII Concurs de monòlegs. Organitza café tertúlia L’Antic. Col·labora la Regidoria de Joventut.


Divendres 11

11.00 h A la plaça Major, campanya de prevenció de riscos pel consum d’alcohol i drogues CONEIXEMENT. Sota el lema #tensconeixementsi. Organitza la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) de la Regidoria de Benestar Social.

11.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà (carretera d’Onda, 15) començament del campionat de billar.

12.00 h A l’escenari cobert de la pl. Major, anunci de festes i lectura del pregó de Toni Pitarch a càrrec de Paco Canales. Patrocina Preventec. Organitza la Junta de Festes.

13.00 h Obertura de la festa al parc de la Panderola, amb volteig de campanes i descàrrega de coets.

13.15 h Inauguració del Casal del Vi, a la plaça del Llaurador.

13.45 h Inauguració de la 23a Fira de la Tapa, al carrer de l’Hospital, organitzada per la Comissió de Penyes i amb la col·laboració de la Junta de Festes.

17.00 h Al parc de la Panderola, obertura del Mercat dels Oficis. Estarà obert fins al diumenge dia 13 de maig, d’11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h. Organitza Medievales Siglo XIII. Patrocina la Junta de Festes.

17.00 h Des de la plaça Major, eixida de la 4a Volta a peu del Dia Mundial de la Fibromiàlgia. Organitza l’Associació de Fibromiàlgia i Malalties Reumàtiques de Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

17.30 h Al carrer de Cervantes, 26, activitats infantils a càrrec de l’associació Estem Vius, xocolatada per a tots els assistents i llepolies per als més menuts per cortesia de la tenda online: www.sugarrose1950.com. Organitzala penya T io Canya. Col·labora Sugar Rose 1950.

18.00 h Obertura d’exposicions:

· Lluïsos, fins al 20 de maig, de 19.00 a 21.00 h. Treballs fi de curs Acadèmia de Pintura Lluïsos.

·  Pub L’Antic, obra fotogràfica “Paisatges de Vila-real”, de Jordi Monfort Cobos.

·  Museu de la Ciutat Casa de Polo, fins al 29 de juliol: L’incendi del Cine “La Luz”, 27 de maig de 1912, Vila-real. Organitza la Regidoria de Museus.

·  Casa de l’Oli, fins al 20 de maig: Pintura. Organitza Manos Unidas. Patrocina la Regidoria de Museus.

·  Comunitat de Regants, av. Murà núm. 9 (a la sala d’actes):

Mapi Capilla ( Olis)

Ricardo Gil (Escultura)

·  Caixa Rural (en les sales d’exposicions):

Vicente Barreira (Olis i pastel)

Luis Bolumar (Olis)

José Del Amo.(Mosaics)

Manuel Franch (Olis)

Cristian Reverter (Olis)

Sabina Requena (Escultura)

18.00 h Des de la plaça Major fins al carrer de la Indústria núm. 3, cercavila i exhibició de Wushu / Kung-Fu Tradicional amb Dansa de Lleó i Dragó. Organitza el Club de Wushu / Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

18.30 h Al trinquet municipal Salvador Sagols, partida professional de pilota valenciana. Organitza el Club Pilotari Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

19.00 h Inauguració oficial del recinte de la fira, instal·lada al costat del jardí de Jaume I, amb l´assistència de la reina de les festes i la seua cort d´honor. Organitza l´associació d´Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL) i la Junta de Festes.

19.00 h A les pistes del club, V Open Pàdel Auto-real (proves classificatòries). Organitza el Club de Tennis Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

19.30 h A la plaça Major, I Trobada de Pasquals i Pasquales. Amb degustació de gelats, i del postre Pasqualet. Organitza la Junta de Festes. Col·labora la Comissió de Penyes.

21.00 h A la Fira de la Tapa, exhibició d’arts marcials del segle XXI Maykun i tot seguit l’actuació del cantant Felipe. Organitza la Comissió de Penyes.

21.30 h A la sala Gossip, en concert Termofrigidus, No Relax i els britànics The Toy Dolls.

22.00 h A l’Auditori Municipal, concert homenatge de Vicent Colonques/Rai Colon, una vida en la música. Patrocina la Regidoria de Cultura.

22.00 h Al carrer de Zumalacárregui, 18, actuació del duo Duetto. Organitza la penya El Balconet.

22.30 h Al carrer de Cervantes, 26, cercavila amb dolçaines i tabals fins al concert d’Al Tall. Organitza la penya Tio Canya.

22.30 h Inauguració del nou casal de la penya L´Estraperlo, al carrer del Salvador, núm. 34, amb la xaranga Fet Aposta.

23.00 h Al carrer de Buenos Aires, 1, festa elèctric amb els DJ: Fran Giménez, Toni Luna, Dimoni _ adn i Dave Parson. Organitza la penya …Del rollo.

23.00 h Al carrer de Lluís Vives, 18, disco mòbil 10é aniversari. Organitza la penya La Cova.

23.30 h A la plaça Major, Rock per la Llengua amb l’actuació d’AL TALL, que farà un concert antològic dels seus 35 anys de trajectòria, i de Tirant lo Rock. Organitza la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions. Col·labora la Regidoria de Joventut i la Junta de Festes.

00.00 h A l’avinguda d’Europa s/n, festa Wawekend boom fyah sound. Organitza Skatebar.

00.00 h Al carrer de Lluís Vives, 4, II Festa Sant Pasqual sound, amb el DJ Vicente Añó. Organitza la penya El Tifó. Col·labora Pirovila.

00.00 h Al carrer de les Creus Velles, 2, III Remembequello amb els DJ Fran Ibáñez, Kraun, Roca i Nebher. Organitza la penya Bequelló.

00.00 h Al carrer de la Pietat, 50, disco mòbil. Organitza la penya Sinsorsistes.

00.00 h Al carrer d’Artana, 4, II White night party amb música comercial a càrrec de DJ Galo. Organitza la penya Sense Rastre.

00.00h Al carrer del Pare Ramon Usó, 9, festa 5é aniversari amb la col·laboració del DJ Pascual Herrera. Organitza la penya Xé Que Bou.

00.00 h Al carrer del Molí, 4, festa retrospective a càrrec dels DJ residents Iván i Rafa. Amb la campanya “Un tap, una esperança per a Anais”, una recollida per a un tractament molt car. Organitza la penya Mustafá.

00.00 h Al carrer Major Sant Doménec, 24, festa aniversari 15 anys. Organitza la penya El Cordonet. Patrocina La Casa Encantada 2.0.



Dissabte 12

06.30 h Al carrer de l’Ecce Homo, 22, XIV Desdejuni popular. Organitza la penya Pocs i Bojos.

08.00 h Encierro pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia de Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes.

08.00 h Al camp municipal de futbol Flors, concurs social lliure d’aus silvestres. Organitza l’associació ornitològica El Pardillo. Patrocina la Regidoria d’Esports.

09.00 h Al pavelló Zona Nord, II Trofeu Sant Pasqual de judo (categories infantils). Organitza Judo Club Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

10.00 h Al pavelló J.B. Llorens, Torneig Copa Federació FPCV, seu 1a fase grup Plata categoría sènior Jockey línia. Organitza Club Patí Ciutat de Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

10.30 h A la piscina coberta municipal, XLVI Trofeu Ciutat de Vila-real de natació. XXVI Memorial José Vte. Martí. Organitza Club Natació Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

11.00 h A la plaça de la Vila, recepció de les corals participants en la III Trobada de corals infantils. Seguidament, desfilada i cant per l’itinerari següent: plaça Major, església Arxiprestal, carrer de Bayarri, basílica de Sant Pasqual, plaça de Mossén Ballester i Glorieta 20 de Febrer. Organitza l’associació de Filles de Maria del Rosari i col·laboren la Regidoria de Tradicions i la Junta de Festes.

11.00 h A la plaça Major, inici de la bicicletada, marxa cicloturista fins al Termet i tornada. Organitza Vila-real en bici. Col·labora la Junta de Festes.

11.00 h Al carrer de la Indústria, 3, taller de defensa personal per a dones. Organitza el Club de Wushu / Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

11.00 h A les pistes del club, V Open Pàdel Auto-real (semifinals). Organitza Club de Tennis Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

11.00 h Concentració de cavalls des del molí de la Vila fins a l’ermita. Organitza ACAVI.

11.00 h Al parc de la Panderola, continuació del Mercat dels Oficis. Estarà obert d’11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h. Organitza Medievales Siglo XIII. Patrocina la Junta de Festes.

11.00 h Al pavelló Bancaixa, lliurament de trofeus del Campionat Multiesport escolar. Organitza i patrocina la Regidoria d´Esports.

12.00 h Al carrer de la Indústria, 3, taller de tai-txi. Organitza el Club de Wushu / Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

12.00 h A l’Auditori Municipal, acte d’homenatge bodes d’or matrimonials, presidit per l’alcalde de la ciutat, José Benlloch Fernández, i l’assistència de la reina de les festes i dames de la ciutat.

12.00 h Al pati del Casal de Festes (camí de Betxí), 66é Concurs de paelles per a penyes, organitzat per la Comissió de Penyes i patrocinat per la Fundació Caixa Rural Vila-real i Mercat Central. Amb la col·laboració de la Junta de Festes.

12.00 h Al carrer del Salvador, 62, I Festival remember. Organitzen les penyes El Mosset i Beu i Fuig

14.00 h Al Casal de Festes, 23é dinar de penyes, organitzat per la Comissió de Penyes i patrocinat per la Fundació Caixa Rural Vila-real i Mercat Central. Amb la col·laboració de la Junta de Festes.

14.00 h Al restaurant Els XIII, dinar de germanor, organitzat per l’associació de la 3a edat El Prado. Tot seguit, ball amb orquestra a la seu de l’associació. Patrocina la Junta de Festes.

16.00 h Al pavelló Zona Nord, II Trofeu Sant Pasqual de judo (categoria sub-20 i sènior). Organitza Judo Club Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

16.00 h Al pavelló Zona Nord, campionat provincial absolut de nivells de gimnàstica artística. Organitza Club Gimnàstica Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

16.00 h A la pista de l’avinguda d´Europa, partida de bolos serranos. Organitza l’associació de Bolos Serranos de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

16.30 h A la plaça Major, actuació de les corals participants en la III Trobada de corals infantils. Organitza l’associació de Filles de Maria del Rosari i col·laboren la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions, la de Joventut i la Junta de Festes.

17.00 h Al CEAM, ball amb música en viu, patrocinat pel Consell d’Usuaris del CEAM.

17.00 h A la plaça de la Vila, campanya de prevenció de riscos pel consum d’alcohol i drogues CONEIXEMENT, sota el lema #tensconeixementsi. Organitza la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) i la Regidoria de Benestar Social.

17.00 h A la pista de patinatge de la Maiorasga, vilapatinada en línia. Organitza l’associació Hockey in line Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports. Col·labora la discoteca Gossip.

17.00 h Al recinte de la vila, anem al bou. Desfilada pel recinte de la vila fins al corro amb la xaranga Va-ka-len-ta. Organitza la penya Fem Festa.

17.30 h A la piscina coberta municipal, XLVI Trofeu Ciutat de Vila-real de natació. XXVI Memorial José Vte. Martí. Organitza Club Natació Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

18.00 h A la plaça Major, començament d´activitats de les associacions de la II Edició del Rock Popular Solidari: tallers de manualitats per a tota la família, a càrrec de Rosabel contaclown, barres solidàries, bancs d´aliments, roba solidària, activitats infantils, rifes, menjars i punts solidaris...

18.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 22 de nom Burreñito de la ramaderia de Puerto de San Lorenzo, i el bou núm. 47 de nom Neumonico de la ramaderia de Marqués de Domecq, tots patrocinats per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.

18.00 h A la plaça Major, començament del II Festival de grups locals amb les actuacions de DJ (18.00 h), Gotcha (19.00 h), Mugen Zero (20.00 h), Must Go (21.00 h), Blackberoy Band (22.00 h), The Edge Project (23.00 h),Black Shuck (24.00 h), Malnom (1.00 h). Organitza l’associació de Grups Musicals de Vila-real i Contracorrent. Patrocinen les regidories de Cooperació, Integració i Solidaritat, Joventut i col·labora la Junta de Festes.

18.00 h Al carrer de la Indústria, 3, taller de massatge Tui-na. Places limitades, inscripcions en el club. Organitza el Club de Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

19.00 h A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.

19.00 h A la partida de Pinella, proves classificatòries del Concurs Sant Pasqual de columbicultura. Organitza Club de Columbicultura La Unió. Patrocina la Regidoria d’Esports.

20.00 h A l’Auditori Municipal, representació teatral, Dies d’incertesa, de Vicent Cerdà. Obra sobre l’incendi de Vila-real del 12 de gener de 1706. Obra coral amb 24 personatges, música, comicitat i drama. A càrrec de Socarrats Teatre.

21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació de Pablo i Cristina, acadèmia de ball, tot seguit festa amb Disco Swing Remember. Organitza la Comissió de Penyes.

22.30 h A l’avinguda d’Europa s/n, nit de rock, amb els grups Meando Acetona, Abortos Satán i Agnusdey. Organitza Skatebar.

23.00 h Al parc de la Panderola, enfront de la seu (carrer del Comte de Ribagorça, 7) festa andalusa amb el cor rociero Sentir Andaluz i el quadre de ball Pasión Flamenca.

Organitza l’AC Flamenca Andalusa de Vila-real i col·labora la Junta de Festes.

23.00 h Al carrer de Torrehermosa, 35, disco mòbil. Organitza la penya Borratxo l’Últim.

23.30 h Bou embolat, amb els bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.

23.30 h A la plaça de Sant Pasqual, festival llatí amb els DJ residents de Tropibamba i DJ Edu de Futura Latina, el cantant Omar Alexis i l’exhibició de balls llatins de diverses escoles de la província. Amb sortejos i regals. Organitza Bombo Groc. Col·laboren Sidrería La Tasca i Construcciones Proyecvila.

00.00 h Al carrer del Rei En Jaume, 15, orquestra Supermagic. Organitza la Comissió de Penyes, col·labora la penya Postiguet.

00.00 h Al carrer de la Comunió, 32, disco mòbil, organitzen les penyes Semsinot i Bequelló.

00.00 h Al carrer de Nules, 3, disco mòbil, inauguració de festes amb DJ Galo i DJ Luxo. Organitza la penya Xè Kina Brafà.

00.00 h Al carrer de Buenos Aires, 1, festa patxanga. Organitza la penya Del rollo.

00.00 h Al carrer del Molí, 4, festa dance Carlo Lucca Vs Carlos Marín de Futura FM. Organitza la penya Mustafá.

00.00 h Al carrer de Sant Cristòfol, 8, disco mòbil. Organitza la penya Si la trenke m’esparrame. Patrocina Palevents.

00.30 h Al carrer de les Creus Velles, 64, festival electro-house amb el DJ Fran Ibáñez de Stravaganzza i Futura FM. Organitza la penya Vaser keno.

00.30 h Al carrer de l’Ecce-Homo, 45, carajillada popular. Organitza la penya El Sifó.



Diumenge 13

09.00 h Al pàrquing de Decathlon Onda, Decabike. Inscripció i inici de les activitats a les 10.00 h. Organitza Decathlon Onda. Patrocina la Regidoria d’Esports.

09.30 h Al parc de l’Arbre del Desmai, XIV Trofeu Sant Pasqual de petanca. A les 13.00 h serà el lliurament de premis. Organitza AV Barri de l’Hospital. Col·laboren la Regidoria d´Esports i McDonald’s Vila-real.

10.00 h Al carrer de Vicent Sanchis, 69, VII Campionat d’escacs Sant Pasqual. Organitza Club d’Escacs Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

10.00 h Al pavelló Zona Nord, campionat provincial d’inigym i promogym del trofeu Sant Pasqual i exhibició del club. Organitza el Club Gimnàstica Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

11.00 h Missa a la capella del Crist de l’Hospital, amb l’assistència de la reina de les festes, dames de la ciutat i autoritats. A continuació, homenatge a l’home i a la dona de més edat de la ciutat.

11.00 h Al carrer de la Indústria, 3, taller de defensa personal per a homes. Organitza el Club de Wushu / Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

11.00 h A les pistes del club, V Open Pàdel Auto-real (finals). Organitza Club de Tennis Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

11.00 h Al parc de la Panderola, últim dia del Mercat dels Oficis. Estarà d’11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h. Organitza Medievales Siglo XIII. Patrocina la Junta de Festes.

11.30 h A la plaça Major, V Concentració de gos rater. Organitza l’associació Gos Rater de Vila-real.

12.00 h Al pavelló Zona Nord, exhibició de taekwondo i hapkido. Organitza gimnàs Chang Mu. Patrocina la Regidoria d’Esports.

12.00 h A la sala d’actes de Serveis Socials (c/Josep Ramon Batalla núm. 38) presentació d’Apavil (associació pares adoptants de Vila-real). Patrocinen les regidories de Serveis Socials i Participació Ciutadana.

16.00 h 49a Cavalcada de festes. Itinerari: av. Francesc Tàrrega, av. Murà i av. Pius XII. En el tram final, batalla de confeti. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes. En finalitzar, s’anunciaran les penyes guanyadores en la disco mòbil instal·lada al carrer de l’Hospital, patrocinada per Gossip. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.

16.00 h Al carrer de Cervantes, 26, teatre al carrer, amb l’obra Hamlet, tertúlies quotidianes a càrrec de l’associació Estem Vius, i orxatada per a tots els assistents. Organitza la penya Tio Canya.

17.00 h Al CEAM, ball amb música en viu, patrocina la Junta de Festes.

18.00 h Al carrer de la Indústria, 3, vídeo jocs (Xbox Game) Dead Or Alive. Places limitades, inscripcions en el club. Organitza el Club de Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

19.00 h A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i Fundació Caixa Rural Vila-real.

22.00 h A l’Auditori Municipal, actuació de la Coral Sant Jaume amb el nou espectacle Vox POPuli. Donatiu 5 €, a benefici de Cáritas.

23.30 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, festa del semàfor. Organitza la penya Fem Festa.



Dilluns 14

09.00 h Al CEAM, senderisme, organitza el Consell d’Usuaris del CEAM.

11.00 h A la plaça Major, jugant, jugant, activitats per als menuts, amb jocs populars i tradicionals: sambori, comba, cadires, sol i sombra, la palmà, els xinos, la trompa, els 4 cantons, el mocador, pilota a paret, 1-2-3 paret, punteria-porteria, Joan petit quan balla, sabor sabor, carreres de sacs, jocs de relleus, saltacavalls, carretes, 3 en ratlla, xapes… Organitza Animatemps i la Junta de Festes.

11.00 h A l’església Arxiprestal, pujada al campanar. Organitza la Junta de Festes.

13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia El Mijares. Patrocina la Junta de Festes.

17.00 h A la plaça Major, jugant, jugant, activitats per als menuts, amb jocs populars i tradicionals. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.

18.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes. Tot seguit, per la zona de cadafals, bou de sac. Organitza la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions.

18.30 h A la Casa Social de la Congregació de Filles de Maria Immaculada, inauguració de l’exposició de “Rosaris de la Mare de Déu”. Romandrà oberta fins al 20 de maig, de 18.30 a 20.00 h. Organitza la Congregació de Filles de Maria Immaculada.

19.00 h A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.

19.00 h Al carrer de Cervantes, 26, degustació de productes de les nostres comarques a càrrec de 3cents. Organitza la penya Tio Canya.

20.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà (carretera d’Onda, 15), sopar de xulla. Seguidament, ball amb orquestra sols per als socis. Patrocinat per la Junta de Festes.

20.30 h Al Raval del Carme, 24, lliurament de la pata d’or a Pascual Folgado Moner. Organitza la penya Pata Negra.

21.00 h Al CEAM, sopar de xulla, i seguidament ball patrocinat pel Consell d’Usuaris del CEAM.

21.00 h A l’avinguda d’Europa, sopar de xulla de pa i porta. Organitza Skatebar.

21.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats El Prado, sopar, tot seguit ball amb orquestra, patrocinat per la Junta de Festes.

21.00 h Al carrer de Lluís Vives, 4, degustació de careta de porc. Organitza la penya El Tifó.

21.30 h Tradicional xulla pels carrers de la ciutat.

22.00 h Al carrer del Taronger, 19, monòleg SalvetaShow. Organitza la penya L’Esquella.

23.30 h A la plaça Major, nit de la xulla amb l´orquestra Jamaica Show. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.

23.00 h Al carrer de les Creus Velles, 2, actuació de màgia amb el mag Perete. Organitza la penya Bequelló.

23.30 h Al carrer de Buenos Aires, 1, elaboració de sangria. Organitza la penya Del rollo.



Dimarts 15

11.00 h Al parc de la Panderola, jugant, jugant, activitats per als menuts, amb jocs populars i tradicionals. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.

14.30 h Al Casal de Festes, festa de la 3a edat, amb paella monumental i, tot seguit, ball amb orquestra. Patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i la Junta de Festes.

15.00 h A la Fira de la Tapa, VII Dinar de dones paellas party. Inscripció 12€. Organitza la penya Bandolers.

16.30 h Al carrer de Zumalacárregui, 49, III Campionat de raspall al carrer. Organitza la penya Heikefem.

17.00 h A l’avinguda d’Europa s/n, parc infantil i castell de jocs per a xiquets. Organitza Skatebar.

18.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 17 de nom Aborrecido de la ramaderia El Soldado, patrocinat per les penyes Semsinot, El Xarrup i Xafarnat, i el núm. 79 de nom Engañoso de la ramaderia de Román Sorando, patrocinat per l’associació Bou de Sant Pasqual.

18.00 h Al recinte de la fira, instal·lada al costat del jardí de Jaume I, fins les 20.00 h, cotó gratis per a tothom. Organitza l’associació d’Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL) i la Junta de Festes.

18.30 h A la basílica de Sant Pasqual, últim dia de novena i santa missa. A continuació, processó eucarística (basílica de Sant Pasqual, Mare de Déu de Gràcia, Bayarri, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual).

19.00 h A la partida de Pinella, proves classificatòries del Concurs Sant Pasqual de columbicultura. Organitza Club de Columbicultura La Unió. Patrocina la Regidoria d´Esports.

19.00 h Al carrer del Bisbe Rocamora, 62, IV Bingo i porrat popular amb regals per als premiats. Organitza la penya El Garbonet. Patrocina Espectáculos Talía.

19.00 h Al carrer del Salvador, 34, concurs de cervesa. Organitza la penya L´Estraperlo.

19.30 h Al carrer del Molí, 4, III Concurs de sangria. Organitza la penya Mustafá.

19.30 h A l’església major Sant Jaume, missa en honor a sant Isidre Llaurador, amb l’assistència de la reina i dames de la ciutat. Organitzada per l’associació local d’Agricultors i pel Consell Agrari.

21.00 h A la Fira de la Tapa, monòlegs, a càrrec del guanyador del 7é Concurs de monòlegs L’Antic. Patrocina Pub L’Antic. Organitza la Comissió de Penyes.

23.00 h Al carrer de Cervantes, 26, karaoke. Organitza la penya Tio Canya.

23.30 h Bou embolat amb els bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.

01.00 h Al Casal de Festes, repartiment dels lots de menjar per al concurs d’empedraos. Organitza la Comissió de Penyes.

01.30 h Al carrer de Cervantes, 26, anem a l’empedrao amb cercavila amb dolçaines i tabals fins al Casal de Fira i Festes. Organitza la penya Tio Canya.

01.30 h Al Casal de Festes, 17é Concurs d’empedraos per a penyes, patrocinat per la Fundació Caixa

Rural Vila-real i Mercat Central. Tot seguit, disco mòbil. Organitza la Comissió de Penyes.



Dimecres 16

11.00 h A la plaça Major, XV Gimcana Com Acudim juntament amb la campanya de mentalització i sensibilització d’accessibilitat al medi urbà del minusvàlid. Organitza Acudim.

12.00 h A la sala de conferències de la Caixa Rural, presentació del núm. 14 de la revista Font de la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions.

13.30 h A l’avinguda d´Alemanya, 14, inici de la X Marató Aquasport d’aquagym i ciclo-indoor, fins a les 20.30 h. Organitza Aquaesport.

16.00 h Al passeig de l’Estació, 12, V Edició torneig pòquer modalitat Texas Holdem. Es cobra inscripció. Organitza la penya Café ’n’ sal.

17.00 h A la plaça Major, campanya de prevenció de riscos pel consum d’alcohol i drogues CONEIXEMENT. Sota el lema #tensconeixementsi. Organitza la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) de la Regidoria de Benestar Social.

17.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 85 de nom Pesetero de la ramaderia Román Sorando,
patrocinat per l’associació cultural taurina 1 BOU +, i el núm. 104 de nom Gritador de la ramaderia de Jandilla, patrocinat per l’associació cultural taurina Guarismo 9.

17.00 h A l’avinguda d’Europa s/n, presentació i exhibició de l´equip Skate Revolution. Organitza
Skatebar.

18.45 h A l’encreuament dels carrers Major Sant Doménec i Cervantes, concentració de penyes, entitats, veïns i veïnes per a participar en l’ofrena.

19.00 h Ofrena de flors amb tapís floral a sant Pasqual per les entitats ciutadanes, penyes, veïns i veïnes per la plaça Major, plaça de la Vila, carrer Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual. Organitza la Comissió de Penyes. Recull els rams la penya La Merla. Col·labora la Junta de Festes i Marisa Traver. Tot seguit, tradicional foguera, amb lloc reservat per als estendards de les associacions i penyes que participen en l’ofrena. En acabar, a la Casa dels Mundina, acte d’homenatge a les reines de les festes de 1962 i 1987, Amelia M. Coret Rochera i Adela Gimeno Benages, i les seues dames.

21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació musical, a càrrec del grup rociero Sueños de Andalucía. Organitza la Comissió de Penyes.

21.30 h A la seu de l’associació La Sénia (carrer de la Plana, 13) sopar de pa i porta. Seguidament, ball amb orquestra. Patrocinat per la Junta de Festes.

22.30 h A l’Auditori Municipal, revista parlada Camino, especial festes. Organitzat per la Congregació de Lluïsos.

23.00 h A l’avinguda d’Europa s/n, concert, amb els grups Abril en noviembre noviembre en abril,

Lid Vil i Associació Malabaristes. Organitza Skatebar.

23.30 h A la plaça Major, actuació de l’orquestra Nueva Alaska. Patrocina la Junta de Festes.

23.30 h Bou embolat amb els bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.

00.00 h Al carrer de Nules, 3, festa eivissenca. Organitza la penya Xe Kina Brafà.



Dijous 17 SANT PASQUAL

09.00 h Diana a càrrec del Grup de Dolçainers i Tabaleters de Vila-real pels carrers de la ciutat.

11.00 h Santa missa pontifical a la basílica de Sant Pasqual, presidida per l’Excel·lentíssim i Reverendíssim Bisbe de la diòcesi de Sogorb-Castelló Sr. Casimiro López Llorente, amb la intervenció de la Coral Sant Jaume, Veus de Cambra, Supramúsica i Unió Musical La Lira, que interpretaran la missa solemne dedicada a Vila-real del mestre Rafael Beltrán, amb l’assistència de la reina de les festes, dames de la ciutat i autoritats. Una vegada realitzada la visita al Sepulcre de Sant Pasqual, l’Excel·lentíssim i Reverendíssim Bisbe de Sogorb-Castelló procedirà a la benedicció de la reixa antiga (1681) de la Reial Capella, instal·lada davant del monestir, en presència del senyor Alcalde de Vila-real i de les autoritats.

14.00 h A la plaça de la Panderola, mascletada, a càrrec de la pirotècnia Martí. Patrocina la Junta de Festes.

17.00 h Al recinte de la fira, instal·lada al costat del jardí de Jaume I, dia de l’EURO, totes les atraccions al preu d’1 euro. Organitzat per l’associació d’Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL) i la Junta de Festes.

17.00 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, taller de globoflèxia i pintacares. Organitza la penya Fem Festa. Patrocina la tenda màgica de Mariola.

18.00 h A l’avinguda d’Europa s/n, festa tropical amb tallers de salsa i sopar, ball, mojitos i animacions. Organitza Skatebar.

18.00 h Al carrer de Buenos Aires, 10, III Concurs de tir de corda masculí i femení. Organitza la penya Samfaina.

19.00 h Processó en honor a sant Pasqual, que recorrerà l’itinerari següent: plaça de Sant Pasqual, Mare de Déu de Gràcia, Bayarri, Sant Roc, Sant Antoni, Cervantes, plaça Major, plaça de la Vila, Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual.

19.00 h Al carrer del Salvador, 34, berenar popular i sangria al casal de la penya L´Estraperlo.

21.00 h A la Fira de la Tapa, nit de patxanga amb música en directe. Organitza la Comissió de Penyes.

22.00 h A l’Auditori Municipal, teatre valencià a càrrec del grup de teatre Els XIII, amb la representació de l’obra Pare vosté la burra...amic (en 2 actes) de Felip Melià. Patrocinat per la Regidoria de Cultura i la Junta de Festes.

23.00 h A la plaça Major, actuació de Helsinki. Patrocina la Junta de Festes. Col·labora Preventec.

00.00 h A la plaça Major, actuació de La Guardia. Patrocina la Junta de Festes.



Divendres 18

10.00 h Dia Internacional de Museus. Des de les 10.00 fins a les 20.00 h, al Museu de la Ciutat Casa de Polo es podran visitar les exposicions permanents i l´exposició temporal en commemoració del centenari de l‘incendi Cine “La Luz”. Entre les 18.00 h i les 20.00 h la companyia Visitants farà una intervenció teatral de com es feien les projeccions del cine a principis del segle XX. Entrada lliure. Organitza la Regidoria de Museus.

10.00 h Al recinte de la vila, la cagada del manso. Organitzen les penyes El Xarrup, Xafarnat i Semsinot.

11.00 h A la plaça de la Llibertat, jugant, jugant, activitats per als menuts, amb jocs populars i tradicionals. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.

12.00 h Al carrer del Salvador, 36, II Dinar d’homes nabos party. Inscripcions fins al 16/05/12, 20€. Organitza la penya Xafarnat.

13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Los Chatos. Patrocina la Junta de Festes.

14.00 h Al restaurant Menfis, dinar de germanor de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà.

14.30 h Al restaurant Jardín Alaska, dinar de germanor. Organitza el Consell d’Usuaris del CEAM.

17.00 h A la plaça de la Llibertat, jugant, jugant, activitats per als menuts, amb jocs populars i tradicionals. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.

17.00 h Al CEAM, ball patrocinat per la Junta de Festes.

18.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Cantera. Patrocinat per la Junta de Festes. Tot seguit, a la zona de cadafals bou de sac. Patrocina la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions.

18.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà (carretera d’Onda, 15) lliurament de trofeus del campionat de billar i ball amb orquestra. Patrocinat per la Junta de Festes.

18.30 h Al trinquet municipal Salvador Sagols, Campionat Trofeu Diputació, quarts de final de pilota valenciana: Álvaro i Héctor contra Fageca i Dani. Organitza Club Pilotari Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

19.00 h Campanya d’aliments solidaris. Inici de la recollida d’aliments i donatius solidaris a càrrec de la Joventut Antoniana a l’edifici de la Fundació Caixa Rural, plaça Major, 13. Organitza la Comissió de Penyes. Col·labora la Fundació Caixa Rural Vila-real.

19.00 h Al carrer de Betxí, 8, III Concurs d’elaborar gintònics. Organitza la penya Sursum Corda.

19.00 h Al carrer del Salvador, 34, tast de vi del celler de Gabriel Mayo de Vilafamés. Organitza la penya L´Estraperlo.

20.00 h Al jardí de Sant Pasqual, inauguració de la XVII Mostra Artesanal Alternativa. Organitza Ecosalud Alternativa. Estarà fins al diumenge.

21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació del grup pop Must Go. Organitza la Comissió de Penyes.

22.00 h A la plaça Major, 22é Macrosopar de penyes. Continuació de la campanya d’aliments i donatius solidaris. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes. Col·labora la Fundació Caixa Rural Vila-real.

22.00 h A l’Auditori Municipal, 25 anys del grup de danses El Raval.

22.00 h Al carrer de l’Escultor Amorós, XI Refugi rock. Organitza el pub Refugi i col·labora la Junta de Festes.

22.00 h Al carrer de Zumalacárregui, 51, sopar de germanor de les penyes Galifardeu, El Sifó i El Desori. A continuació, disco mòbil. Organitza la penya Galifardeu.

22.00 h Al carrer de Buenos Aires, 10, festa de disfresses amb disco mòbil. Organitza la penya Samfaina.

22.00 h Al carrer de Zumalacárregui, 18, orquestra Alabama. Organitza la penya El Balconet.

22.00 h Al carrer de Nules, 3, tertúlia flamenca. Organitza la penya Xe Kina Brafà.

23.00 h A l’avinguda d’Europa s/n, nit de rock, amb els grups Fifth Period i Puk 2. Organitza Skatebar.

23.00 h Al carrer de Cervantes, 26, Concurs de disfresses i nit de DJ locals amb Alex Andrew, Riscky Proyect, i Luisen. Organitza la penya Tio Canya. Col·labora la penya El Desquici.

23.00 h Al carrer de Carinyena, 69, disco mòbil. Organitza la penya Extraviats.

23.00 h Al carrer de la Comunió, 32, disco mòbil. Organitzen les penyes El Xarrup, Xafarnat i Semsinot. Patrocina Sala Meleta.

23.30 h A la plaça del Llaurador, disco pop espanyol. Patrocinen establiments de la zona.

23.30 h A la plaça Major, actuació de l’orquestra Euforia. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.

23.30 h Al carrer de Zumalacárregui, 49, festa FIF amb el DJ Ramón. Organitza la penya Heikefem. Patrocina La Casa Encantada 2.0.

23.30 h Al Raval del Carme, 24, III Festa música de penyes. Organitzen les penyes El Mosset, Pata Negra i L’Abellot.

00.00 h Al carrer de la Pietat, 64, disco mòbil. Organitza la penya No estem acabats.

00.00 h Al carrer de la Consolació, 6, música electrònica en directe. Organitza la penya Capçots.

00.00 h Al carrer del Taronger, 19, play-back memorial Juanjo García. Organitza la penya L’Esquella.

00.00 h Al Raval del Carme, 20, festa dels 80 La movida madrileña. Organitza la penya L’Abaetjo.

00.00 h Al carrer del Salvador, 62, ball de disfresses i disco mòbil. Organitzen les penyes Beu i Fuig i El Makarró.

00.00 h Al carrer de la Consolació, 6, música electrònica en directe. Organitza la penya Capçots.

04.00 h Al carrer de Cervantes, 26, resopar amb el tio canya, i macarronada popular. Organitza

la penya Tio Canya.



Dissabte 19

05.30 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, degustació de creïlles. Patrocina la penya Fem Festa.

08.00 h Encierro pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia El Mijares. Patrocina la Junta de Festes.

10.00 h Al jardí de Sant Pasqual, continuació de la XVII Mostra Artesanal Alternativa. A les 12.00 h Danses circulars del món, a càrrec d’Eduardo Broggi. A les 18.30 h Dansa oriental a càrrec de Danza Daluna. Organitza Ecosalud Alternativa.

10.30 h A la plaça de la Llibertat, III Ral·li Vespa Club Vila-real. Inscripció (10 euros) des de les 09.00 h fins a les 09.30 hores. Es farà una parada a la plaça de Sant Pasqual a les 13.00 h. Recorregut 15 km. Organitza Vespa Club Vila-real.

10.30 h Al Termet, gimcana de cavalls i corregudes de burros per la joia. Organitza ACAVI.

11.00 h Al carrer de la Indústria, 3, millorem el nostre físic (estiraments, exercici i tonificació muscular). I relaxació guiada (Trance Relax). Organitza el Club de Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

14.00 h A la Fira de la Tapa, exposició i dinar del III Ral·li Vespa Club Vila-real. Organitza el club.

16.00 h Al pavelló J.B. Llorens, V Campionat Sant Pasqual d’arts marcials. Organitza CD Maykun. Patrocina la Regidoria d’Esports.

16.00 h Al carrer de Buenos Aires, 10, dinar de germanor Samculafainató amb disco mòbil. Organitza la penya Samfaina.

16.30 h Al pavelló Bancaixa, XXXIII Trofeu Sant Pasqual de karate. Organitza Club Karate Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.

17.00 h A la plaça Major, 1r Campionat Ciutat de Vila-real de tennis de taula per a penyes, organitza el Club de Tennis Vila-real. Col·labora la Comissió de Penyes i la Junta de Festes.

17.00 h Al CEAM, ball patrocinat pel Consell d´Usuaris del CEAM.

17.00 h Al carrer del Salvador, 34, festival amb DJ Kraun, al casal de la penya L´Estraperlo.

17.15 h Al carrer de Bayarri, anem al bou, concentració i seguidament desfilada fins al recinte del corro. Amenitza la xaranga VA-KA-LEN-TA durant tota la vesprada. Organitza la Junta de Festes.

18.00 h Bou per la vila, amb el bou núm. 9 de nom Derrotista, el bou núm. 68 de nom Azafranero, i el bou núm. 14 de nom Cantinero, tots de la ramaderia de la Campana i tots patrocinats per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.

18.00 h A l’avinguda d’Europa s/n, batalla micro obert, inscripció gratuïta. Organitza Skatebar.

18.00 h Al passeig de l’Estació,12, concerts amb diversos grups i DJ per a finalitzar. Organitzen les penyes Café’n’sal i El Guetto.

19.00 h A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert a càrrec del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, en col·laboració amb la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.

19.00 h Al carrer de Sant Pere, 42, II Cursa pantalons pels garrons amb disco mòbil per la nit. Organitza la penya Notaskaparies.

19.00 h A la partida de Pinella, proves classificatòries del Concurs Sant Pasqual de columbicultura. Organitza Club de Columbicultura La Unió. Patrocina la Regidoria d´Esports.

20.00 h Al carrer de Nules, 3, disco mòbil, 1r aniversari amb DJ Galo i Luxo. Organitza la penya Xè Kina Brafà.

20.30 h Al carrer de Cervantes, 26, cercavila amb dolçaines i tabals fins la penya El Desquici i tornar a la penya Tio Canya. Organitza la penya Tio Canya.

21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació musical, a càrrec del duo Diamante. Organitza la Comissió de Penyes.

21.00 h Al carrer de Cervantes, 26, sopar de germanor de les penyes Tio Canya i El Desquici. Organitza la penya Tio Canya. Col·labora la penya El Desquici.

22.00 h A l’Auditori Municipal, XV Nit de Ronda. Premis Flor de Taronger. Organitza l’orquestra de pols i pua Francesc Tàrrega. Patrocinen la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions, la Regidoria de Cultura, Fundació Caixa Rural Vila-real i la Junta de Festes.

22.00 h A la plaça de la Vila, inici de la batukada Combe Chapelle. Recorregut: zona de la festa, acaba a la plaça Major. Patrocinen la Junta de Festes i Rototom.

23.00 h A la seu (carrer del Comte de Ribagorça, 7) espectacle de balls flamencs amb el quadres de ball de l’Associació Andalusa de Ciutat Fallera de València i de la mateixa associació. Organitza la l’AC Flamenca Andalusa de Vila-real.

23.00 h Al parc de la Panderola, concert dels grups Agnusdey, Meando Acetona i Undercold _ Sund a benefici de la Fundació Aspropace.

23.00 h A l’avinguda d’Europa s/n, nit de hip hop, amb concerts de Rap’n Tapper, Los Mks, Malditos Bastardos i DJ Sinic. Organitza Skatebar.

23.00 h Al carrer de Cervantes, 26, Paskualet Rock amb Now a Day (Vila-real) Skandinat (Borriol), Pukinjed (Tarragona) i Arrap (València). Organitza la penya Tio Canya. Col·labora la penya El Desquici.

23.30 h A la plaça del Llaurador, revetlla. Patrocinen establiments de la zona.

23.30 h Al carrer de Sant Pere, 42, disco mòbil Per sempre viler@s. Organitza la penya Notaskaparies.

23.30 h Bou embolat amb els bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.

00.00 h A la plaça Major, festa rototom amb el grup musical Playa Desnuda, i del DJ Michele Poletto. Patrocina la Junta de Festes i Rototom.

00.00 h A la plaça de Sant Pasqual, actuació del grup musical Herbasana Rock, amb sortejos i regals. Organitza Bombo Groc. Col·laboren Sidrería La Tasca i Construcciones Proyecvila.

00.00 h Al carrer de Buenos Aires, 1, festa patxanga. Organitza la penya Del rollo.

00.00 h Al carrer de Buenos Aires, 10, disco mòbil Samculafainató. Organitza la penya Samfaina. A partir de les 3.30 h, samfainà popular.

00.00 h Al carrer del Molí, 4, festival dance a càrrec dels residents DJ Lluís Basiero i Roberto Bustos. Organitza la penya Mustafá.

00.30 h Al carrer de les Creus Velles, 64, disco mòbil. Organitza la penya Vaser keno.

01.00 h Al carrer de les Creus Velles, 2, festival patxandhouse amb els DJ Fran Ibáñez, Javi Kraun, Roca, Monferrer i Nebher. Organitza la penya Bequelló.



Diumenge 20

08.00 h Desmuntatge de cadafals.

09.00 h Al club de golf Costa de Azahar, VIII Trofeu Vila-real de golf. Organitza Club de Golf Costa de Azahar. Patrocina la Regidoria d’Esports.

10.00 h Al jardí de Sant Pasqual, continuació de la XVII Mostra Artesanal Alternativa. A les 12.00 h Taller pintacares infantil a càrrec d’Ana Flores. A les 19.00 h Demostració d’arts marcials a càrrec de Maykun. Organitza Ecosalud Alternativa.

10.00 h Al carrer de Vicent Sanchis, 69, VII Campionat infantil d’escacs Sant Pasqual. Organitza Club d’Escacs Vila-real. Patrocina la Regidoria d´Esports.

10.30 h A la plaça de la Maiorasga, II Concurs nacional caní de bellesa Ciutat de Vila-real i exhibició d´agility a càrrec del Club Agility Vila-real i la societat canina de Castelló. Organitza la penya El Culató.

17.00 h Al CEAM, ball patrocinat per la Junta de Festes.

18.00 h A la plaça de Sant Pasqual, XII Dansa infantil. Organitza el grup de danses Roser de l’associació Filles de Maria del Rosari. Col·labora la Junta de Festes.

18.30 h A l’Auditori Municipal, concert a càrrec de l’orquestra de plectre El Micalet de Llíria. Director Miguel Gómez Gómez. Organitza la Filharmònica de Vila-real.

19.00 h A la Fira de la Tapa, dia del client, promoció Amstel 2x1. Patrocina cerveza Amstel. Organitza la Comissió de Penyes.

19.00 h Al carrer de l’Exèrcit, 3, I Globomascletà infantil. Organitza la penya Fem Festa. Patrocina La tenda màgica de Mariola.

19.45 h A la plaça Major, actuació de Los Mismos, amb tots els seus èxits musicals. Patrocina la Junta de Festes.

23.30 h Traca final de festes, des del temple de Sant Pasqual fins a l’església Arxiprestal.

00.00 h Al pàrquing de l’avinguda d’Europa, castell final de festes a càrrec de la pirotècnia MARTÍ, patrocinat per la Junta de Festes.



Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes