dijous, 15 de novembre de 2012

INVITACIÓ: "A RECER DE LA MAR"
Amigues i amics, us trasllade la invitació, en nom del col·lectiu organitzador de l'espectacle on tinc el plaer de participar, que m'han fet arribar perquè li donem difusió i aconseguir, entre tots, dignificar un homenatge cultural i poètic a l'alçada de Vila-real i de l'homenatjat, MIQUEL PERIS I SEGARRA, poeta i mestre, durant molts anys, al col·legi de La Huerta, actual CEIP Gimeno Barón.

Demà divendres, dia 16 de novembre de 2012 a les 20h. a l'Auditori Municipal de Vila-real tindrà lloc l'espectacle-homenatge al poeta Miquel Peris i Segarra en el 25 aniversari del seu traspàs.

Sota el títol de "A RECER DE LA MAR" el cantautor Artur Álvarez i Boix amb els poetes Clara Gil, Antoni Pitarch i Manel Pitarch de Vila-real. I Vicent Jaume Almela, Josep Porcar i Joan B. Camps de Castelló, us presentaran música, paraules i cant d’ homenatge a tan il·lustre poeta que va exercir de mestre a Vila-real durant 10 anys de la seua vida.

Al costat d'ells, l'actor Miguel Ángel Prades, el pintor Pascual Cándido i el parlament de Vicent Usó seran l'important complement en l'esmentat acte. I tot  amb la presentació càlida, elegant i professional de Susanna Lliberós.

Esperem doncs, comptar amb la vostra assistència (Entrada gratuïta).

Col·lectiu "A RECER DE LA MAR"

Baobab oci creatiu

Laulauenlaseuatinta

Els més visitats

La meva llista de blogs

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

Calendari de Lliga

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes