divendres, 11 de desembre del 2009

GAS NATURAL I LA CIMERA DE COPENHAGUEN


Aquest matí de divendres, concretament a les vuit en punt, ha fet una setmana que seguim sense gas a la meua comunitat de veïns, al tipus de vivenda B de la meua escala per a ser exactes.

Com els senyors de Gas Natural m'han jurat i perjurat -no sé si altra vegada abusant del fals testimoni- que, encara que siga a les dotze de la nit, vindran avui a solucionar-nos el problema, he pensat fer una mica de temps contant-vos que no hi ha mal que per bé no vinga... i també per distraure'm de la poca fe i convicció que tinc, darrerament, amb les "grans" paraules de les "grans" companyies de serveis... de serveis financers per escurar-nos les butxaques cada mes? Perquè altra cosa...

De tota manera sóc optimista perquè, al final, sempre ens queda l'opció al pataleig i a canviar de companyia, ja que els clients sempre acabem tenint la raó però, això sí, cap mecanisme per fugir del servilisme oficial cap a les "grans" companyies que, al capdavall, són les que es serveixen realment de nosaltres amb la permissivitat i connivència de les institucions oficials que tantes facilitats els donen a l'hora de foradar els nostres carrers, infiltrar-se a les nostres cases i al nostres comptes corrents. Potser, la majoria de lectors sabeu de què parle.

Des que visc en la vivenda actual, ara fa més de 14 anys, m'he donat de baixa d'un canal televisiu de pagament, he canviat de companyia telefònica i de servidor d'internet, també m'he canviat de contracte i d'operador de telefonia mòbil, he canviat l'assegurança de l'automòbil, de la llar, he revisat vàries vegades les hipoteques (en plural), he canviat de banc a l'hora de cobrar la castigada nòmina (cada dia més estressada degut a l'acossament d'Iberdrola, Gas Natural, Telefònica, ONO, Orange, Vodafone, Hidroelèctrica, Hisenda, l'Ajuntament... perquè seguir amb el llistat?)... com diuen els de casa, només me falta canviar de parella, de sexe i fer-me del Real Madrid!

No obstant això, sóc optimista de mena. Penseu, per un moment, si tots els Senyors de Copenhaguen hagueren copiat el meu comportament higiènic i domèstic durant els 7 (ja 8!) darrers dies. Sí, és veritat, els companys de feina em rebutgen, els alumnes cada dia ocupen els llocs més endarrerits de l'aula, els veins de l'escala del costat s'arrimen a la porta d'entrada a la finca habillats amb bates blanques i mascaretes sobrants de la minvant Grip A, com si fórem apestats, les tendes ens envien els queviures per correu i ens han prohibit l'entrada a les botigues... són els inconvenients de no frequentar la dutxa freda, ni el menjar calent, ni tampoc la calefacció central, però heu pensat en el canvi climàtic?

Si el senyor Obama ha estat mereixedor del Premi Nobel de la Pau pel que puga fer en el futur, un servidor reclama, com a mínim, un Premi Local a la Sostenibilitat en la propera edició de 2010... Si Obama, el president de la Xina, tots els càrrecs (electes?) del Partit Comunista Xinès, el president Zapatero, el president Camps, el president Fabra, l'alcalde Rubert, tots els regidors de l'Ajuntament de Vila-real es passaren una setmana dutxant-se amb aigua freda -en ple hivern- arribarien a la mateixa conclusió: quines quantitats industrials d'aigua (i de gas!) se poden estalviar amb un rentat ecològic, és a dir, 30 segons al cap més trenta segons al cos i a córrer...

El servei d'urgències de Gas Natural porta una setmana corrent... davant nosaltres, els clients d'una societat de serveis contra-natura.
==============================================================================

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pirés cau de la convocatòria per lesió, Ibagaza té per un mes, Senna encara no és el que és... Villarreal C.F. o Vila-veterans?, un equip que luitarà per la permanència i prou...
Fernando Roig ja ho ha dit: l'important és vendre taulellets!

TONI PITARCH ha dit...

Jo també pense que sense passar pel mercat d'hivern i fer algunes compres (un Keita i un Touré Yayá per al centre del camp) només podem aspirar a la "xiripa" en la Copa del Rei, aguantar el que es puga en l'Europa League i quedar dels 10 primers.
Per cert, ja ens podeu visitar a casa: des d'ahir ens dutxem a diari

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes