dijous, 11 de desembre del 2008

EL VILA-REAL, SEGON DE GRUP A LA CHAMPIONS...



El Villarreal C.F., l'equip de Vila-real (Plana Baixa del País Valencià, Spain, U.E.), continua fent història. Després de perdre a Glasgow contra l'equip germà del Cèltic (2-0), en un partit que començà dominant, i perdonant alguns gols contra la porteria contrària, acabà perdent, potser, per l'expulsió injusta del Guille Franco i certa dessídia habitual dels jugadors titulars (per cansament) i dels menys habituals (per tradició).

De tota manera, aquesta jornada de Champions League (la més alta competició de clubs de futbol a nivell mundial) es prestava a cert morbo per allò de l'especulació amb els resultats: el Manchester també acabà perdent a la primera part contra un modest, però ràpid, Aalborg, potser perquè tampoc tenien clar que els interessara acabar com a campions de grup. El Vila-real, però, no donà lloc a l'especulació i acabà perdent per impotència i, potser, el Manchester no va tenir més remei que assumir la responsabilitat de ser el primer del grup per allò de mantenir l'honor de ser, encara, l'actual campió d'Europa de clubs de futbol.



El Vila-real, per tant, ha aconseguit -perdent a la darrera jornada de la primera fase de grups- dos objectius importants:

1) Passar a vuitens de final de Champions, com els altres tres equips de la Lliga de les Estrelles (Barça, Madrid i At.Madrid).

2) Ser segon de grup (com el Madrid o el At.Madrid) i, de passada, evitar alguns segons classificats de molta talla futbolística, com ara, per exemple, Chelsea (potser ja no és tan ferotge sense la verborrea del Mourinyo), Inter de Milà (no seria la primera vegada que els férem fora) o Arsenal (toquem fusta!)... De tota manera, al sorteig del divendres 19 de desembre ens esperen altres equips tan o més importants: Roma, Panatinaikos, Liverpool, Bayern de Munich, Porto o la Joventus de Torino.



Anit, a banda que ja estàvem classificats d'entrada, el millor va estar -per mi- l'ambient de la penya Cèltic Submarí, però també -segons una amiga molt destra en ambients futbolístics- els pantis de Viera, les grenyes de Matigol (Matiex-gol, segons Maldini, és a dir, el savi de Canal Plus... i gràcies, perquè els de Territorio Chotis, vul dir Territorio Champions d'Antena 3, s'han oblidat de nosaltres, perquè només fan partits del Real i de l'Atlètic... i sort que el Geta no està a Europa), la personalitat del Guille Franco, les excentricitats de Cani, l'elegància d'Edmilson i el perfil neoclàssic de Pellegrini quan adopta aquella postura de cariàtide masculina reclinada que ens trasllada als temps decimonònics de Polo de Bernabé... I què voleu que us diga? Si aquesta amiga ho diu... Enhorabona a tots, grogues i grocs!

P.d.- I a vore si tenim sort els pobres, a nivell personal, i cau la següent eliminatòria de Champions entre Pasqua i Sant Vicent, és a dir, en dies no laborables i així poder viatjar per Europa amb el Vila-real... I que conste que no ens sap gens greu tenir-nos que guanyar el pa, amb el suor del front propi, per a tot el personal dependent (polítics, parats, jubilats, joves en espectativa de trobar el primer treball... és a dir, tots aquells que, aquesta vegada, sí que han pogut viatjar a Glasgow).

1 comentari:

Anònim ha dit...

"Visca l'equip
del poble del rei En Jaume
i que es banya
en les aigües del Millars!!"

Estos xicots també fan Història!!!

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes