dimecres, 17 de febrer del 2010

EL FUTBOL NOSTRE, DE CADA DIA



El futbol nostre, que està en El Madrigal i en la Ciutat Esportiva, siga televisat el nostre joc, vinga a nosaltres la vostra tele, així en obert com en pay per view. El nostre futbol de cada dia doneu-nos avui, i que perdonen les targetes als nostres jugadors, així com nosaltres perdonem les errades arbitrals, i no permeteu que caiguem a la Segona Divisió, ans deslliureu-nos de qualsevol mal... Amén!

Des de divendres passat, amb partits de Segona i, sense solució de continuïtat, el futbol de cada dia s'ha imposat, com una pregària monòtona. Dissabte i diumenge jugaren totes les categories, dilluns hi hagué partit de Lliga de Primera Divisió, dimarts i dimecres hi ha Champions League, dijous Europa League (Vila-real - Wolfsburg a les set de la vesprada)

Donada la crisi que també afecta el futbol, la patronal de clubs, en consens amb la Federació Espanyola (FEF), i l'operador propietari dels drets televisius, recuperen una fòrmula que no és nova perquè ja s'experimentà fa més de una década en Primera (1996-97 i 1997-98), en obert, per intentar incrementar els ingressos. Mentrestant, molts aficcionats poden distreure's tots els dies de l'any: Panem et Futbolenses, i no cal que pensen en manifestar-se, eixir al carrer, protestar contra la crisi econòmica, contra la deslocalització industrial o contra l'ús i abús de la banca que ofega autònoms i empresaris o contra els acomiadaments injustificats...

Els majors perjudicats, però, seran els seguidors, socis o abonats, als que ens plantegen, a estes altures, és a dir, a meitat de temporada, un partit dels nostres equips per a les nits de dilluns o de divendres. La taquilla dels clubs implicats també es veurà afectada, encara que Real Madrid, Barça i Sevilla no jugaran mai el primer dia de la setmana, mentre continuen en Champions, i, per tant, tampoc ho faran Atlético de Madrid, Athletic, València i Vila-real mentre disputen l'Europa League.

A més, cada dia, la premsa/caverna mesetària continuarà amb la tabarra de la crisi blaugrana, que la Lliga ja té color blanc, que la resta d'equips no existeixen, que Guti El Paleto és mereix un premi Nobel per pegar una taconà, que Cristiano hauria d'estar, ja, beatificat, etc., etc., etc.

Tot pot passar i res serà fàcil, però tant de bo el Vila-real consolide el bon joc apuntat dissabte, no solament golejant dijous el Wolfsburg sinó, i sobretot, donant la sorpresa al Bernabéu, al Florentino i al Pellegrini... Amén!


Per cert, ens veiem aquesta vesprada al lliurament de Premis del Certament Literari Ciutat de Vila-real i, en acabant, al Sopar Medieval. Bon profit!
================================================

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes